Rogue Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 78 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #1 İlk ekran kartı : www.vatanbilgisayar.com: Powercolor R9 270X Turboduo Oc Gddr5 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar İkinci ekran kartı : www.vatanbilgisayar.com: Powercolor R9 270X Devil Gddr5 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar İlk ekran kartını alcaktım fakat ilkinde sadece 1 fan oldugunu gördüm. İkincisinde 3 fan var ikisinin arasında fark varmıdır ? Hangisini almalıyım ?
İlk ekran kartı : www.vatanbilgisayar.com: Powercolor R9 270X Turboduo Oc Gddr5 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar İkinci ekran kartı : www.vatanbilgisayar.com: Powercolor R9 270X Devil Gddr5 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar İlk ekran kartını alcaktım fakat ilkinde sadece 1 fan oldugunu gördüm. İkincisinde 3 fan var ikisinin arasında fark varmıdır ? Hangisini almalıyım ?
S Shovery Ziyaretçi 6 Şubat 2015 #2 TurboDuo'da 2 fan var. Devil modelinin fiyatı yüksek. O fiyata R9 280 almak daha mantıklı olur.
E Evected Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #3 Bilgidiğim kadarıyla Devil modeli fabrikadan hızı aşırtılmış olarak geliyor. Yani Overclock yapılmış. Ayrıca ilkinde 2 adet fan var.
Bilgidiğim kadarıyla Devil modeli fabrikadan hızı aşırtılmış olarak geliyor. Yani Overclock yapılmış. Ayrıca ilkinde 2 adet fan var.
Rogue Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 78 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #4 Attıgım 1.linke tıklarsanız aşağıya inince tek fan olarak gösteriyo ama fotografında 2 fan var o yüzden yazmıstım. Hangi kartı önerirsiniz ? veya baska hangi kartları gözden geçirmeliyim ?
Attıgım 1.linke tıklarsanız aşağıya inince tek fan olarak gösteriyo ama fotografında 2 fan var o yüzden yazmıstım. Hangi kartı önerirsiniz ? veya baska hangi kartları gözden geçirmeliyim ?