S samethand32 Megapat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar hepınıze merhabalar. Ben yenı bır ekran kartı almak ıstıyorum. Ekran kartı : Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı Ana kart : HP ve Compaq Masaüstü Bilgisayarlar - Anakart Teknik Özellikleri, H-Joshua-H61-uATX (Joshua) | HP® Müşteri Desteği Yardımcı olabılırsenız cok sevınırım. Herkese ıyı forumlar.
Arkadaşlar hepınıze merhabalar. Ben yenı bır ekran kartı almak ıstıyorum. Ekran kartı : Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı Ana kart : HP ve Compaq Masaüstü Bilgisayarlar - Anakart Teknik Özellikleri, H-Joshua-H61-uATX (Joshua) | HP® Müşteri Desteği Yardımcı olabılırsenız cok sevınırım. Herkese ıyı forumlar.
Barış Özel Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 765 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2015 #2 Uyum konusunda sıkıntı yaşamazsın fakat diğer bileşenlerini de yazarsan daha doğru öneriler yapabiliriz. Başta güç kaynağın ve işlemcin olmak üzere detaylı sistem özelliklerini yazabilir misin?
Uyum konusunda sıkıntı yaşamazsın fakat diğer bileşenlerini de yazarsan daha doğru öneriler yapabiliriz. Başta güç kaynağın ve işlemcin olmak üzere detaylı sistem özelliklerini yazabilir misin?