R9 270X ve FX 6300 Sistemim

AduWer

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler. Toplanma sürecinde olan sistemimi sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Ekran kartı ve HDD elime ulaşmış bulunuyor. Bugün ise anakart, ram ve güç kaynağını sipariş verdim. Elime para geçtikce tamamlıyorum. Şu an sadece işlemci ve kasa kaldı.

Sistemim ;

Anakart : MSI 970A-G43 970 Soket AM3+

Bellek : Gskill ( 4x2 ) 8 gb 1600 mhz

Kasa : Zalman Z3 Plus ( Psu yok )

Psu : Zalman Zl-500le 500 w ( v12 444w )

HDD : WD Blue WD10EZEX 3.5" 1 TB 7200Rpm 64 mb

Ekran kartı : Asus R9 270x 2 gb 256 bit

İşlemci : AMD FX-Series X6 6300

Sizce sistem uyumu nasıl ?

O.C ile uğraşmadığım için en azından stabil ufak bir aşırtma yapacağımdan o anakartı seçtim.

Kasada hava akımı iyimi kullanan var mı aranızda ?

Bu ürünlerin montajı kolay olur mu ?

Resimler ;

Ekran Kartı :
fh.jpg

HDD :
IMG_20141227_143911.jpg

Sistem oldukça güzel.Z3 plus kullanmasamda sosyalde övülen kullanılan bir kasa,kablo saklaması düzenli yapıldığında hava akışının iyi olacağını düşünüyorum.Benim sistemimle performans bakımından yakın olacak bir sistemin var,oyunlarda yüzünü güldürecek bir sistem emin ol :)

İmzamdaki sistemle;World Of Tanksta Maksimum ayarlarda 1440x900 çözünürlükte 40-55 arası fps alıyorum.Battle Field 3 te 1440x900 çözünürlükte ultra ayarlarda 45-(baya yükseliyordu ne kadar hatırlamıyorum) fps alıyorum.Çözünürlük yükselince fps düşecektir bunuda hesaba kat.

Bir bilgim yok ama.World Of Tanks,World Of Warplanes,Battle Field 3,Heroes & Generals oyunlarını 1440x900 da ultrada rahatlıkla zerre takılma yapmadan oynuyorum. 1920x1080 p dede 30+ fps alırsın diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izle.

Elime ulaşan diğer parçalar :

Ram :
ram.jpg

Anakart :
20150103_164504.jpg

Güç Kaynağı :
güc kaynagı.jpg

Parçalar elime biraz geç ulaştı. Tahminen önümüzdeki hafta işlemci ve kasa elime ulaşır. Gelince tekrar fotolarını atarım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı