R9 270x ve FX6350 ile BF4

Bişey

Hectopat
İyi forumlar arkadaşlar forumda son zamanda biraz fazla konu açmış olabilirim özür diliyorum. FX 6350 ve R9 270x ile test için BF 4 girdim. İşlemci 90 dereceye kadar çıktı 80-90 arası oynattı (!). Ayrıca ultra ayarlar full hd ile 20-35 FPS değerleri aldım hatta bazen 10 küsürleri gördü mantle filan da açtım ama bir fark olmadı, high a düşürdüm grafikleri gözle görülür hiçbir fark olmadı sanırsam 1-2 fps oynamış olabilir. Stok fan ve W8 kullanıyorum. Bu değerlerin normal olmadığını düşünüyorum. Ne yapmam gerek ?

Sıcaklık değerleri biraz fazla. Stok soğutucuyu değiştirin. AMD stok soğutucunun yetersiz kaldığını okumuştum. Ortalama 30 fps ise sisteminize göre normal gibi duruyor. Sıcaklık arttığı için fps değeri düşmüş olabilir.
FPS nin en az bi 40 olması gerektiğini düşünüyorum ben tutorialımsı bölgede 70-80 FPS verdi. Herhangi bir driver eksiği olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı