R9 270X WattMan hatası

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar sistemi ne zaman çalıştırsam ya da çalışan sisteme reset atsam masaüstü geldikten sonra WattMan hatası veriyor hep. Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü varsayılan Radeon WattMan ayarları geri yüklendi diye hata verip duruyor. Ne zaman bu hatayı alsam fan hızı ve GPU-Memory clock hızları da sıfırlanıyor. Kartta en ufak bir o.c yok fabrika hızlarında çalışıyor. Ne yapabilirim acaba?

Kartım ASUS R9 270X 2 GB. Kurulu sürücü ise 21.5.2 WHQL sürümü. Windows 10 1809 Home Single Language kullanıyorum bu arada. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Daha eski sürücü ile deneyin. 20.9.1 olabilir. Eski sürücüyü Güvenli Mod'da DDU ile kaldırın.

Eski sürücü kurunca düzelir mi ki?

Eski sürücü kurunca düzelir mi ki?
Deneyin derim hocam. Wattman hatası sürücü kaynaklı da olabilir. Diğer bir yöntem ise UV yapmak. Olmazsa bunu da deneyebilirsiniz. Kullandığınız Windows sürümü güncel değil. Yeni sürücüler sıkıntı yapabilir. RX 470 ile hala 20.9.1 kullanıyorum ve memnunum.

Hocam düne kadar 21H2 kullanıyordum onda da vardı bu hata. Sorun Windows sürümü ile alakalı değil bence. Sürücü olayını bir deneyeyim. Bir de bu UV nasıl yapılıyor?

Bakabilirsiniz hocam. Aynı mantık.

Hocam dediğin sürücüyü kurdum ama bir iki oyunda denedim kaplamalar beyaz renk falan oldu DDU ile silip geri en güncel olanını kurdum bu sefer minimal setup seçeneğini seçerek kurdum. Şu an WattMan hatası almadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…