R9 270X yükseltme önerisi

Araseksi

Hectopat
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF.
Ekran kartı: R9 270X.
Anakart: B450M S2H.
RAM: 8 GB XPG 3200 MHz.
Monitör: LG Flatron L1753s.
(Merhabalar lütfen konunun tamamını okuyup cevap verin şimdiden teşekkürler)
Üstte belirttiğim sisteme sahibim aklımda 2 plan var.
1.plan: İlk düşündüğüm plan monitör ve kasa almak çünkü ikisi de eski özellikle kasa kötü sadece egzoz fanı var monitör ise bazı oyunlarda üst ve altlardan kısıyor ve sinir bozabiliyor o yüzden ilk planım monitör ve kasa almak.
2. plan: Bu planda ise monitör ve kasa almayıp ekran kartı almak istiyorum ekran kartıma baktığımda 2. el 2K gibi bir fiyata satılıyor üzerine 2K ekleyip ekran kartı alma fikri var ama beni korkutan şey monitörün 1280 - 1024 olması Battlefield 1 de bu yüzden ekran kartı az kullanılıyor sizce hangisini yapmak mantıklı ( 2K verirsem RX 580 düşünüyorum 2. el mantıklı geldi )

Kasa ve monitör almalısınız bence eğer ekran kartınız hala yeterli geliyorsa. Hem kasayı değiştirdiğiniz için performans artabilir biraz daha.

1920x1080p bir monitör ve mesh bir kasa al ilk önce daha sonra ekran kartı yetmediği yerden sonra satıp üst bir modele geçiş sağlarsın. Bende eskiden tek fanlı bir kasa kullanıyordum anakartın USB portlarının olduğu kısım aşırı derecede sıcak oluyordu elimle dokunduğumda hissediyordum sıcaklığı, şu an mesh bir kasa kullanıyorum sıcaklık yok kasa içinde. Bir de 2. elde 2000₺ olması bana kalırsa fiyat şişirmesi milletin. Bende de GTX 1650S var bu kartı 7000₺'ye satan da var 4500₺'ye satan da var.

Yani bende ikinci ele bakıp yazdım o fiyatlara satılıyor bence de monitör ve kasa almak mantıklı teşekkürler

İfadeler: AB0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…