R9 270X'i Hangi Marka Almalıyım

byrupi

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Soğutma ve İklimlendirme
Herkese Selamlar. Öncelikle Forumu kuranlara ve Foruma katkısı olan herkese teşekkür ederim. Gerek Bilgilerden, gerek yardımlaşmadan.

Gelelim benim soruma. Bir Ekran Kartı alacağım. GTX 760 alacaktım vazgeçtim. Nedeni oynacağım oyunun AMD tabanlı olmasından vs. R9 270X alacağım. Fotoğrafta görüldüğü gibi 4 adet Marka var. Resmi sitelerinden bakıp Max. Çekirdek Hızlarınıda altlarına yazdım. %25 indirimli fiyatlarıdır.

Siz olsanız hangisini alırsınız ? Neden ?

GTX 760 alın. Eğer ille de 270X alacaksanız Asus alın. Daha sonra çekirdek hızını 50Mhz arttırırsınız. HAWK ile olan aradaki farkta kapanmış olur

Kesinlikle GTX 760 al hocam. Bizim arkadaşa dün aldık. Çok gidip geldik R9 270X le ama GTX 760 on numara.

Konu neden GTX'e kaydı anlamadım Ben R9 270x almayı düşünüyorum. Bikaç söylenti var -benimde pek bilgim yok- mantle teknolojisi. Bu teknoloji ile GTX 760'a tam olarak rakip olabilineceği söyleniyor. Düşünceleriniz nedir bu konuda ?

Ayyylardır mantle ile ilgili gelişme yok. Ya tutmaz ise mantle?

Eğer küçük boyutta veya hiç O.C. yapmayacaksan Toxic öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…