R9 270X'i Hangi Marka Almalıyım

Kimse mi farketmemiş R9 280X'den daha pahalı olduğuna bu %25 indirimli fiyatların? R9 280X al.

Haa dur pardon, ben alttaki fiyatlara dikkat etmişim üstteki değil.

Fiyatları ( Kampanya KDV Dahil. ) yazan satırdır. Yani üsttekiler fiyatı.

Performans olarak GTX 760, fiyat/performans olarak R9 270X daha iyi. GTX 760 DX 11.1(aslında dx 11.0) desteklerken r9 270x directX 11.2 destekliyor. GTX 760'ın avantajı nvidia'nın kendine has teknolojileri(TXAA, GSYNC gibi) Onun dışında Mantle'e gelirsek. Haluk Sekendiz bir başlıkta "Mantle muhtemelen balon çıkacak" demişti. Battlefield 4'ün bile Mantle desteği Haziran'da geliyor. Gördüğüm kadarıyla Mantle geleceğin API'ı olsa dahi bu yakın zamanda gerçekleşmeyecek. Yani Rx 200 serisi GPUların büyük bir kısmı outdate olmuş olacak. Sıradan kullanıcı olarak arka planda neler olduğunu ya da Mantle'ın optimizasyon avantajlarının abartıldığı kadar büyük olup olmadığını bilmiyorum ama Mantle'ın r9 270x'in artı özelliklerinden biri olmadığından(ancak fiyat/performans açısından iyi bir seçim olduğu gerçeğini değiştirmiyor) eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya hala anlatamadık. Dx 11.1 ile 11.2 arasında bir fark yok. Ayrıca Windows 8.1 ile GTX 7xx serisi DX 11.2 kullanıyor. Çünkü Windows Update otomatik olarak kuruyor.

Ve ürün alacak olan arkadaş GTX 760 diyoruz. 270x diye diretme. 270x'i biz düşük fiyata oyunlardan en azından iyi bir performans alması amacıyla öneriyoruz. Yoksa benim için AMD cephesinde 79xx ve 280 üstü harici yoktur.

Mantle teknoloji için dx 11.1 ile dx 11.2 arasın da dağlar kadar fark var. Yakın zaman da battlefield 4 için mantle güncellemesi gelicek ve ozaman r9 270x en yüksek ayarlar da 70 fps alır ken gtx 770 de 60 veya 65 fps alıcak. Zaten r9 280x ile r9 290 ı söylemeye gerek yok Yeni nesil de çoğu oyunlar mantle destekli olucak.

Ya dostum az mantıklı salla da bari tutsun. Mantle nerede hani ? Ben göremiyorum da... Ayrıca 270x'in BF4'te Full HD Ultra 8x MXAA HBOA'da 70 FPS almasına imkan yok.

Dx 11.1 ile 11.2 arasındaki tek fark Ses iyileştirmeleri ve ekstradan 1-2 FPS. Git araştır sonra gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…