SypeR arkadaşın önerdiği sistem çok güzel benim önericeğim sadece kasa belki değişik olurdu ama ben derimki AMD FX6300 işlemci yap ve AM3+ uyumlu bir işlemci soğutucu listene ekle. Sebebi ise hem stok fanın soğutmasının yetersiz olması ve çok gürültü yapması. Şahsen bu sorunu AMD FX6300 stok fanı ile yaşamaktayım. Soğutucu olarak önerim HYPER 212 alabilirsin.
SypeR arkadaşın önerdiği sistem çok güzel benim önericeğim sadece kasa belki değişik olurdu ama ben derimki AMD FX6300 işlemci yap ve AM3+ uyumlu bir işlemci soğutucu listene ekle. Sebebi ise hem stok fanın soğutmasının yetersiz olması ve çok gürültü yapması. Şahsen bu sorunu AMD FX6300 stok fanı ile yaşamaktayım. Soğutucu olarak önerim HYPER 212 alabilirsin.
Açıkcası bence soğutucu olayını iptal etsin. Şimdiki önceliğimiz işlemci ve ekran kartı. Diğer parçalarda zaten karar kıldık. İşlemciye ve ekran kartına yatırır ise parasını daha sonra Upgrade yapmasına gerek kalmayacak. Eğer illa alacağım diyorsa şimdi Contact 16 alınabilir. OC yapılacak ise Contact 21 - 30 Hyper 212 Evo alınabilir. Yapılacak Oc'nin seviyesine bağlı olarak Sıvı soğutma bile alabilir.