R9 280 144 Hz'de sıkıntı çıkartır mı?

z4ppex77

Centipat
Merhaba arkadaşlar 23 Ağustos'da yeni bir bilgisayar aldım hayatımın en iyi bilgisayarı olabilir geçenlerde Cafe'de 144 Hz ile oynadım bayağı akıcı geldi aklıma da yattı açıkçası 144 Hz monitör hani alsam bile sistemim destekler mi o FPS oranını kaldırabilir mi özellikle CS:GO PUBG olsun. Yoldaş 400 görebiliyorum rekabetçi de ise 170 180 görüyorum.

AMD FX 8350 X8 4.0 GHz 16MB AM3+

ASUS R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2.

Gigabyte 990XA-UD3.

8 GB DDR3 RAM 1600 MHz.

750W Power Supply.

R9 280 GTX 1050 Ti performansındadır.
144 ayrıcalığını.
CS:GO, Fortnite, Valorant gibi e-spor oyunlarında görürsün.
RAM'ini 16 yapmanı tavsiye ederim.

Aynen bende 16 yapmayı düşünüyorum şu an fakat alamam paramın hepsini buna yatırdım diyebilirim :D. Fakat şu an 144 Hz ile sıkıntı çıkarmaz sanırım?

D.

Aynen bende 16 yapmayı düşünüyorum şu an fakat alamam paramın hepsini buna yatırdım diyebilirim :D. Fakat şu an 144 Hz ile sıkıntı çıkarmaz sanırım?

Dediğim oyunlarda oynarsan sıkıntı çıkarmaz.
Hatta dediğim oyunlarda oynamasanda çıkarmaz.

Her hangi bir oyunda 144 FPS'e kadar bütün kareleri sana sunar.

O ekran kartı ile 144Hz'nin tadını çok cıkarabilceğini sanmıyorum çünkü o ekran kartı ile +100 üstü FPS alabileceğin oyun sayısı sınırlı onlarda Very Low ayarlarda olabilir en fazla ekran kartını yükseltmeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı