z4ppex77 Centipat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 58 14 Eylül 2020 #11 onur keskin dedi: O ekran kartı ile 144Hz'nin tadını çok cıkarabilceğini sanmıyorum çünkü o ekran kartı ile +100 üstü FPS alabileceğin oyun sayısı sınırlı onlarda Very Low ayarlarda olabilir en fazla ekran kartını yükseltmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... CS'de 144 alsın yeter zaten.
onur keskin dedi: O ekran kartı ile 144Hz'nin tadını çok cıkarabilceğini sanmıyorum çünkü o ekran kartı ile +100 üstü FPS alabileceğin oyun sayısı sınırlı onlarda Very Low ayarlarda olabilir en fazla ekran kartını yükseltmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... CS'de 144 alsın yeter zaten.
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 14 Eylül 2020 #12 z4ppex77 dedi: Öyle diyorlar övüyorlar 144 Hz'yi fakat ilk oynadım pek fazla bir şey hissedemedim sanırım gözler alışınca anlıyor insan farkını. Genişletmek için tıkla... Aynen. z4ppex77 dedi: CS'de 144 alsın yeter zaten. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ilk başını izle yeter. AVG yani ortalama Very High 200 FPS civarı veriyor CS'de o kart.
z4ppex77 dedi: Öyle diyorlar övüyorlar 144 Hz'yi fakat ilk oynadım pek fazla bir şey hissedemedim sanırım gözler alışınca anlıyor insan farkını. Genişletmek için tıkla... Aynen. z4ppex77 dedi: CS'de 144 alsın yeter zaten. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ilk başını izle yeter. AVG yani ortalama Very High 200 FPS civarı veriyor CS'de o kart.
z4ppex77 Centipat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 58 14 Eylül 2020 #13 yyofc dedi: Aynen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ilk başını izle yeter. AVG yani ortalama Very High 200 FPS civarı veriyor CS'de o kart. Genişletmek için tıkla... Daha ne kardeşim?
yyofc dedi: Aynen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ilk başını izle yeter. AVG yani ortalama Very High 200 FPS civarı veriyor CS'de o kart. Genişletmek için tıkla... Daha ne kardeşim?
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 14 Eylül 2020 #14 z4ppex77 dedi: Daha ne kardeşim? Genişletmek için tıkla... işte çok iyi demek istedim.
z4ppex77 Centipat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 58 14 Eylül 2020 #15 yyofc dedi: İşte çok iyi demek istedim. Genişletmek için tıkla... Bende o anlamda dedim kardeşim yeterli bir sistem ve kart.
yyofc dedi: İşte çok iyi demek istedim. Genişletmek için tıkla... Bende o anlamda dedim kardeşim yeterli bir sistem ve kart.