R9 280 devreye girmeme sorunu

Tellioğlu

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 1 ay öncesine kadar hiçbir problem yokken CS:GO oyununda 15 fps almaya başladım. İnternette ne kadar çözüm varsa denedim hatta oyunu kaldırıp tekrar kurdum ama nafile. En son aygıt yöneticisinden Intel HD Graphics'i devre dışı bıraktığımda oyun 150 fps'e yükseldi. Fakat restart atınca tekrar aktif oldu. Ben HD Graphics'i devre dışı bırakmadan bu sorunu çözmek istiyorum. Nasıl çözebilirim ?

Sistem:

• Gigabyte B85M-HD3 rev 2.0
  • MSI R9 280 3GB
  • İntel Core İ5 4460
  • Crucial 8 GB Bellek
  • 1 TB + 500 GB Harddisk

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü sistemde iki ekran kartı da aktif olmaz. Görüntü çıkışını nereden aldığına bağlı. Örneğin HDMI kullanıyorsan HDMI kablosu R9 280 ekran kartındaki HDMI çıkışında olmalı.

Neden devre dışı bıraktığımda Fps'de artış oldu acaba ? Enteresan. Peki sorunla ilgili bir bilginiz var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereye bağlı kablo? Anakarta mı, ekran kartına mı?

Ekran kartı. HDMI üzerinden bağlı. Battlefield 4 Crysis 3 gibi oyunlarda 80+ fps. Sorun sadece CS:GO'da .

Masaüstü bilgisayarda (All-in-one olmadığı sürece) onboard ve gpu kart bir arada kesinlikle çalışmaz. Bir mantık hatası söz konusu. Dilerseniz HD Graphics driverlarını komple silin bu sayede bilgisayar hd graphics'e geçiş yapamayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…