OguzcannEkiz Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi, R9 280 DUAL-X ekran kartının oyun testlerini istiyorum. İnternette araştırdım fakat bulamadım. Oyun testlerinden sonra, kendiniz ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Başlıkta gördüğünüz gibi, R9 280 DUAL-X ekran kartının oyun testlerini istiyorum. İnternette araştırdım fakat bulamadım. Oyun testlerinden sonra, kendiniz ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 29 Temmuz 2014 #2 Performanslı karttır. Oyunları ultrada oynarsınız. Alabilirsiniz.
OguzcannEkiz Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #4 En çokta Watch Dogs'tan şüpheleniyorum.
KralYolu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 19 Çözümler 5 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #5 Watch Dogs optimizasyon sorunu olduğundan dolayı sıkıntı yaşarsan, canını sıkma, çok iyi bir karttır. @OguzcannEkiz
Watch Dogs optimizasyon sorunu olduğundan dolayı sıkıntı yaşarsan, canını sıkma, çok iyi bir karttır. @OguzcannEkiz
grken Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #6 Bende bu sistemle beraber alıcam o ekran kartını çok tavsiye ediyolar. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2014
OguzcannEkiz Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #7 KralYolu dedi: Watch Dogs optimizasyon sorunu olduğundan dolayı sıkıntı yaşarsan, canını sıkma, çok iyi bir karttır. @OguzcannEkiz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pek güvenmedim açıkcası.
KralYolu dedi: Watch Dogs optimizasyon sorunu olduğundan dolayı sıkıntı yaşarsan, canını sıkma, çok iyi bir karttır. @OguzcannEkiz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pek güvenmedim açıkcası.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 30 Temmuz 2014 #8 Bu kart çok iyi bir karttır. Soğutma konusunda birde asus var ona da bakabilirsin. Bu kart 760'dan hızlı bir karttır.
Bu kart çok iyi bir karttır. Soğutma konusunda birde asus var ona da bakabilirsin. Bu kart 760'dan hızlı bir karttır.