Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Salı günü bu sistemi almayı düşünüyorum görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. 1TL bile daha arttıramıyorum son bütçem bu bir de R9 280 DUAL-X nasıldır iyi midir ? Onun yerine R9 260X almalı mıyım ?
Sistemi salı günü alma. Hafta sonu al çünkü %25 veya %30 indirim oluyor. Ekran kartı olarak ise Gtx 770 ile değiştir. Oyun için çok iyi bir ekran kartı'dır.
Sistemi salı günü alma. Hafta sonu al çünkü %25 veya %30 indirim oluyor. Ekran kartı olarak ise Gtx 770 ile değiştir. Oyun için çok iyi bir ekran kartı'dır.
Dedigim gibi malesef bütceyi 1 gıdım bile arttıramıyorume n son bu bütçem. Arkadaşta R 2.0 ile anakartı değiştir demiş fakat R9 270X'den R9 280'e geçmek için anakartı değiştirdim son bütçe bu yani. Salı günü alacam dediysem benim bilgisayarcım var o vatandan toplatıyor ona parça isimlerini verecem salı günü sipariş edecek o. Bir de vatanda hepsi 2.200 TL civari bir şey yazıyor bilgisayarcı da aynı parayı mı ister 100 TL fazladan falan mı ister ?
Ya klavye at normal bir klavye. Yokum veya normal hdmi girişli LCD bir televizyon monitör ve klavyeyi çıkart. M5a97 r2.0 ve gtx770 al bence de aklıma geldiği fiyat 900 tl civarı ama kaç yıl gider yani bence klavye falan her zaman alınır ama ekran kartını biraz değiştirmen zor. Lcd hdmı girişli televizyona bağla. Anakarta 203 tl asus m5a97 r2.0 250 tl tek tıkla overlock vb. slı crossfire asus daha kaliteli bence bir kere alırsın parçalara önem ver.
Mustafa07, bahsettiğiniz tüm özellikler MSI 970A-G46'da da var. MSI da gayet kaliteli bir marka. Neden Asus Asus diye ısrar ediyorsunuz ki? İkisi de 970 yonga setli, ikisi de güzel anakartlar. Ekran kartından kısıp neden anakarta para verilsin ki?
Fx6300 e bir soğutucu al bence aynen anakart kalsın. Thermaltake fx6300 için çok iyi bir soğutma bir de. Gtx770 şart klavye monitör çıkart televizyona bağla ama gtx770 ısı boruları harika ve alırsan da Asusun gtx770 2 gb DirectCU modelini al.