O ovunc Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #11 Vatan'da tükendi diyor ben de baktım ona. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2014
Ardi Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 280 Yer KOSOVA-PRIZREN Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #12 Bence R9 280X al daha performanslıdır ama PSU yetiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2014
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #13 Tamam buldum. Bunu alabilirsin kardeşim. Sapphire R9 280X Dual-X Oc Gddr5 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bu ekran kartının olduğu mağazalar da bunlar. Adana Adana (Şehiriçi) Ankara (Batıkent) Ankara (Söğütözü) Balıkesir Bursa (Nilüfer) Denizli Diyarbakır Eskişehir Gaziantep Acıbadem Bahçeşehir Beylikdüzü Bostancı Dudullu Etiler (Dalmaz) Topkapı İzmir (Bornova) İzmir (Buca) İzmir (Gaziemir) İzmir (Karşıyaka) İzmir (Mavişehir) Kocaeli (İzmit) Mersin Sakarya (Adapazarı) Samsun (Merkez) Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2014
Tamam buldum. Bunu alabilirsin kardeşim. Sapphire R9 280X Dual-X Oc Gddr5 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bu ekran kartının olduğu mağazalar da bunlar. Adana Adana (Şehiriçi) Ankara (Batıkent) Ankara (Söğütözü) Balıkesir Bursa (Nilüfer) Denizli Diyarbakır Eskişehir Gaziantep Acıbadem Bahçeşehir Beylikdüzü Bostancı Dudullu Etiler (Dalmaz) Topkapı İzmir (Bornova) İzmir (Buca) İzmir (Gaziemir) İzmir (Karşıyaka) İzmir (Mavişehir) Kocaeli (İzmit) Mersin Sakarya (Adapazarı) Samsun (Merkez)
O ovunc Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #14 Mustafa Karaoğlu dedi: Tamam buldum. Bunu alabilirsin kardeşim. Sapphire R9 280X Dual-X Oc Gddr5 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bu ekran kartının olduğu mağazalar da bunlar. Adana Adana (Şehiriçi) Ankara (Batıkent) Ankara (Söğütözü) Balıkesir Bursa (Nilüfer) Denizli Diyarbakır Eskişehir Gaziantep Acıbadem Bahçeşehir Beylikdüzü Bostancı Dudullu Etiler (Dalmaz) Topkapı İzmir (Bornova) İzmir (Buca) İzmir (Gaziemir) İzmir (Karşıyaka) İzmir (Mavişehir) Kocaeli (İzmit) Mersin Sakarya (Adapazarı) Samsun (Merkez) Genişletmek için tıkla... Bu olur, sağol. Kasa ve PSU: CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2014
Mustafa Karaoğlu dedi: Tamam buldum. Bunu alabilirsin kardeşim. Sapphire R9 280X Dual-X Oc Gddr5 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bu ekran kartının olduğu mağazalar da bunlar. Adana Adana (Şehiriçi) Ankara (Batıkent) Ankara (Söğütözü) Balıkesir Bursa (Nilüfer) Denizli Diyarbakır Eskişehir Gaziantep Acıbadem Bahçeşehir Beylikdüzü Bostancı Dudullu Etiler (Dalmaz) Topkapı İzmir (Bornova) İzmir (Buca) İzmir (Gaziemir) İzmir (Karşıyaka) İzmir (Mavişehir) Kocaeli (İzmit) Mersin Sakarya (Adapazarı) Samsun (Merkez) Genişletmek için tıkla... Bu olur, sağol. Kasa ve PSU: CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #15 @ovunc Yeterlidir kardeşim. Sorun yok.
Ardi Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 280 Yer KOSOVA-PRIZREN Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #16 PSU yeterliymiş. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2014
P Potsleaf Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 33 Çözümler 1 15 Nisan 2015 #17 Beyler ben ekran kartı alıcam gta 5 i ultra veya high ta rahat oynatabilecek 900 tl sınır yardım eder misiniz şimdiden teşekkürler amd tercihim
Beyler ben ekran kartı alıcam gta 5 i ultra veya high ta rahat oynatabilecek 900 tl sınır yardım eder misiniz şimdiden teşekkürler amd tercihim