Merhaba, Technopat'ta fazla konu açmıyorum fakat bazı şeyleri bilemediğim zaman açıyorum bugünde onlardan birtanesi diyebilirim yarın kısmetse işe gireceğim para biriktirip klavye, mouse, monitör belki de görünüş olarak camlı kasa alabilirim (kasa fazla önemli değil sadece görünüş için düşünüyorum) çok fazla seçenek mevcut genelde FPS oyunları oynarım CS:GO, PUBG Arma 3 tarzı klavye (mekanik ve dirsek destekli olursa iyi olur) mouse neyse de ilk kez 144 Hz monitör alacağım için hangisi daha iyidir hangisinde ölü piksel olmaz hangisi daha az ısınır vs bilemediğimden dolayı konu açmak istedim fiyatlar aşırı uçuk olmazsa sevinirim klavye ve mouse de şimdiden yardım eden öneri veren herkese teşekkür ederim
Sistemim.
- ASUS R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2.
- AMD FX X8 8350 AM3+ 4GHz 16MB.
- Gigabyte 990FXA-UD3 AMD AM3+990FXA/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0.
-8 GB DDR3 RAM 1600MHz 1X8.
Vallahi iyi olur zahmet olmaz kardeşim hepsiburadandan almayı düşünüyorum ölü piksel falan olur mu ilerleyen zamanlarda CS:GO PUBG oyunlarında bayağı fark ettiriyor değil mi çünkü hayatımda ilk defa oynadım 144 Hz ile pek bir şey anlamamıştım doğrusu.
Vallahi iyi olur zahmet olmaz kardeşim hepsiburadandan almayı düşünüyorum ölü piksel falan olur mu ilerleyen zamanlarda CS:GO PUBG oyunlarında bayağı fark ettiriyor değil mi çünkü hayatımda ilk defa oynadım 144 Hz ile pek bir şey anlamamıştım doğrusu.
Ölü piksel her monitörde çıkabilir garantisi olmaz fakat ben alirken de yorumlarda hiç rastlamadım ölü piksel ile karsilaşana siyah kanaması denilen siyah geçişleri çok başarılı buldum siyahlar VA sayesinde simsiyah çok derin genel olarak renkler neredeyse bir IPS kadar canlı diyebilirim bu yönü gerçekten başarılı otur filmini izle oyununu oyna genel olarak çok hızlı bir monitör fakat ben DP ile kullanmanı oneririm içinden HDMI çıkıyor istersen video atarım fakat ne kadar anlaşılır bilmiyorum. Bir de monitörün parlaklığı çok üst düzey olmasa da iş görüyor özellikle beyaz dengesi hoşuma gitti yansıma ile karşılaşmadım fakat çok yoğun ışık altında kullanmadım.