İbotibo1 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2019 #11 Üstündeki power yerleri fırlamıyor mu bobinlerde aynı şekilde?
L Lactuca Sativa Kilopat Katılım 3 Mart 2015 Mesajlar 155 17 Şubat 2019 #12 Geronix dedi: Takipteyim. Nasıl kartlar bunlar ya? 9 Yıllık kartım sorunsuz sualsiz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Valla bende anlamadım. Markasından dolayı mı, yoksa ölsünler diye mi böyle ürettiler Allah bilir. İbotibo1 dedi: Üstündeki power yerleri fırlamıyor mu bobinlerde aynı şekilde? Genişletmek için tıkla... Kartın üzerinde hiçbir değişiklik olmadı. Eğer daha uzun bir süre tutarsak fırında, o zaman pilleri vs. yanar mı patlar mı bir şeyler olur herhalde diye düşünüyorum.
Geronix dedi: Takipteyim. Nasıl kartlar bunlar ya? 9 Yıllık kartım sorunsuz sualsiz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Valla bende anlamadım. Markasından dolayı mı, yoksa ölsünler diye mi böyle ürettiler Allah bilir. İbotibo1 dedi: Üstündeki power yerleri fırlamıyor mu bobinlerde aynı şekilde? Genişletmek için tıkla... Kartın üzerinde hiçbir değişiklik olmadı. Eğer daha uzun bir süre tutarsak fırında, o zaman pilleri vs. yanar mı patlar mı bir şeyler olur herhalde diye düşünüyorum.
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.357 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2019 #13 Süper.