Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 9 Ağustos 2015 #11 seventy0ne dedi: Ya butun konularda okuyorum gpuya temas etmiyomus bakir isi borulari buda cok isinmasini sagliomus Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 280X de o sorun var.
seventy0ne dedi: Ya butun konularda okuyorum gpuya temas etmiyomus bakir isi borulari buda cok isinmasini sagliomus Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 280X de o sorun var.
SametK Kilopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2015 #12 seventy0ne dedi: Ya butun konularda okuyorum gpuya temas etmiyomus bakir isi borulari buda cok isinmasini sagliomus Genişletmek için tıkla... GTX e yönel.
seventy0ne dedi: Ya butun konularda okuyorum gpuya temas etmiyomus bakir isi borulari buda cok isinmasini sagliomus Genişletmek için tıkla... GTX e yönel.
Xaetron Kilopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 372 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #13 ASUS'u gönül rahatlığıyla alabilirsin. Bütün markalar için kötü bir şeyler bulursun araştırırsan.
seventy0ne Megapat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #14 SametK dedi: GTX e yönel. Genişletmek için tıkla... Gtx kaç yüz kaç tavsiye edersiniz ve fiyatlari nelerdir ve r9 280 le arada cok FPS farki olurmu? Sweet Leaf dedi: Bildiğim kadarıyla 280X de o sorun var. Genişletmek için tıkla... O zman bana asus r9 280 in linkini verirmisiniz(mumkumse ucuz olsun) Xaetron dedi: ASUS'u gönül rahatlığıyla alabilirsin. Bütün markalar için kötü bir şeyler bulursun araştırırsan. Genişletmek için tıkla... Bana asus r9 280 sole ucuz bir link verirmisiniz yaw Ucucz derken yani piyasaya gore
SametK dedi: GTX e yönel. Genişletmek için tıkla... Gtx kaç yüz kaç tavsiye edersiniz ve fiyatlari nelerdir ve r9 280 le arada cok FPS farki olurmu? Sweet Leaf dedi: Bildiğim kadarıyla 280X de o sorun var. Genişletmek için tıkla... O zman bana asus r9 280 in linkini verirmisiniz(mumkumse ucuz olsun) Xaetron dedi: ASUS'u gönül rahatlığıyla alabilirsin. Bütün markalar için kötü bir şeyler bulursun araştırırsan. Genişletmek için tıkla... Bana asus r9 280 sole ucuz bir link verirmisiniz yaw Ucucz derken yani piyasaya gore
Xaetron Kilopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 372 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dk 2'den sonra karşılaştırmalar mevcut video 2'de. GTX alıcaksanız ya 960 ya da 970. Sizin kararınız ama bütçeniz uygunsa 970.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dk 2'den sonra karşılaştırmalar mevcut video 2'de. GTX alıcaksanız ya 960 ya da 970. Sizin kararınız ama bütçeniz uygunsa 970.
SametK Kilopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #16 @Xaetron Arkadaşımızın da attığı gibi GTX ler daha önde.
AliFreeman Hectopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #17 Bende yeni bir pencere açayım o zaman, hazır Asus r9 285 fiyatı düşmüşken ona yönel.