R9 280 PSU Tavsiyesi

Deassis

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu sistemi topladım güç kaynağı yeterlimi onu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler :)

Dosya Ekleri

• vatan 2.png
    vatan 2.png
    41,5 KB · Görüntüleme: 357
- R9 280 yerine güncel olan r9 380 alın. Ya da Gtx 960.

- İşlemci soğutucusu gereksiz. Stok fan yeterli olacaktır.

- Zalman Z3 ve 600le birleşik olan versiyonunu alın.

- MSI H81-P33 yerine H81 PRO-VD ' yi tercih edin. Sizin için ön USB 3.0 önemli değilse H81-P33 yeterlidir.

-Gtx 960 alıcaksanız Zalman 500le yeterli olacaktır.

- R9 280 yerine güncel olan r9 380 alın. Ya da Gtx 960.

- İşlemci soğutucusu gereksiz. Stok fan yeterli olacaktır.

- Zalman Z3 ve 600le birleşik olan versiyonunu alın.

- MSI H81-P33 yerine H81 PRO-VD ' yi tercih edin. Sizin için ön USB önemli değilse H81-P33 yeterlidir.
Teşekkürler :) ön usb sıkıntı değil. Birde stok fanda ses sıkıntısı olur diye hemde yaz aylarında çok iyi soğutamaz diye ben harici sogutucu almak istemiştim.

Teşekkürler :) ön usb sıkıntı değil. Birde stok fanda ses sıkıntısı olur diye hemde yaz aylarında çok iyi soğutamaz diye ben harici sogutucu almak istemiştim.

-Kasadaki fanların sesinden işlemci soğutucusunun sesini duyabileceğini sanmıyorum .

-Seçtiğiniz işlemci soğutucu o kadar da performanslı bir ürün değil. Çok fazla fark etmeyecektir.

-Kasadaki fanların sesinden işlemci soğutucusunun sesini duyabileceğini sanmıyorum .

-Seçtiğiniz işlemci soğutucu o kadar da performanslı bir ürün değil. Çok fazla fark etmeyecektir.
Tamam teşekkürler. Ozaman soğutucu yerine sizin önerdiğiniz anakarta ve ekran kartlarına bi bakayım

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı