adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2015 #11 Mahabad dedi: Asus soğutma ve diğer özellikleriyle kalitesini kanıtlamış bir marka ama GPU özenle seçiliyor demekteki mantığı çözemedim GPU'yu manavdan seçerek mi alıyorlar? Genişletmek için tıkla... Aralarından en iyilerini karpuz seçer gibi seçiyorlar.
Mahabad dedi: Asus soğutma ve diğer özellikleriyle kalitesini kanıtlamış bir marka ama GPU özenle seçiliyor demekteki mantığı çözemedim GPU'yu manavdan seçerek mi alıyorlar? Genişletmek için tıkla... Aralarından en iyilerini karpuz seçer gibi seçiyorlar.
Lance Dance Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2015 #12 Aynen öyle kardeşim.
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2015 #13 MSİ elbette Asus'un bazı AMD modellerinde ısı borularının tam temas etmediği gibi hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
MSİ elbette Asus'un bazı AMD modellerinde ısı borularının tam temas etmediği gibi hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.