torcak1 Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2018 #11 Sefplase dedi: Yeni bir SSD almadan önce imkanınız var ise başka bir HDD ile, başka RAM bellekler ile deneyin. Eğer ki hata onlarda değil ise SSD almanızın mantığı yok zaten. Genişletmek için tıkla... SSD alıcaktım zaten ihtiyacım olduğu için. Olmazsa diğerleri de değişicek zaten yakında. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Sefplase dedi: Yeni bir SSD almadan önce imkanınız var ise başka bir HDD ile, başka RAM bellekler ile deneyin. Eğer ki hata onlarda değil ise SSD almanızın mantığı yok zaten. Genişletmek için tıkla... SSD alıcaktım zaten ihtiyacım olduğu için. Olmazsa diğerleri de değişicek zaten yakında. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
S Sefplase Megapat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 599 Çözümler 1 Yer İstanbul 1 Mayıs 2018 #12 torcak1 dedi: SSD alıcaktım zaten ihtiyacım olduğu için. Olmazsa diğerleri de değişicek zaten yakında. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum azcık da yardım edebildiysem ne demek
torcak1 dedi: SSD alıcaktım zaten ihtiyacım olduğu için. Olmazsa diğerleri de değişicek zaten yakında. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum azcık da yardım edebildiysem ne demek