Y Yusuf Tırpan Hectopat Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2015 #1 Bu sistem GTA 5'i kaldırabilir mi ? Kaldırırsa hangi ayarlarda kaç FPS alabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2015
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 26 Mayıs 2015 #2 Sapphire tavsiye etmiyorum kalitesizliğinden dolayı. Oyunda ani FPS düşüşleri yaşarsın, uyarayım. Bu performansı alırsın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sapphire tavsiye etmiyorum kalitesizliğinden dolayı. Oyunda ani FPS düşüşleri yaşarsın, uyarayım. Bu performansı alırsın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Halil İbrahim Altay Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2015 #3 Bir an yanlışlıkla LoL'e girdim sandım. SS tam zamanında alınmış