yusufbilici Kilopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #1 Uyumluluk, kalite, uygun fiyatli oneriler, ve verebilecek performansini soyler misiniz? Oyun PC'si olarak topluyorum. Simdiden tesekkur ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2015
Uyumluluk, kalite, uygun fiyatli oneriler, ve verebilecek performansini soyler misiniz? Oyun PC'si olarak topluyorum. Simdiden tesekkur ederim.
50050 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 1.328 Makaleler 9 Çözümler 4 13 Ağustos 2015 #2 Daha düzenli bir liste hazırlarsanız daha iyi olur. Kasa olmamış, Everest önermem. Onun haricinde Bütçenizi söylerseniz yardımcı oluruz. Teşekkürler, iyi sosyaller.
Daha düzenli bir liste hazırlarsanız daha iyi olur. Kasa olmamış, Everest önermem. Onun haricinde Bütçenizi söylerseniz yardımcı oluruz. Teşekkürler, iyi sosyaller.
Can seçkin Megapat Katılım 14 Haziran 2013 Mesajlar 182 Makaleler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Ürünleri Tasarımcısı 13 Ağustos 2015 #3 Bütçeniz kısıtlıysa ssd almayın. SSD'ye vereceğiniz para ile RAM'lerinize ve ekran kartınıza yatırım yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2015
Bütçeniz kısıtlıysa ssd almayın. SSD'ye vereceğiniz para ile RAM'lerinize ve ekran kartınıza yatırım yapın.
50050 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 1.328 Makaleler 9 Çözümler 4 13 Ağustos 2015 #4 Vatandan 750W kasa beğenemedim, onun için sen seçersin onu. Ama sakın Everest veya Frisby alayım deme. Anakart olarak da H81M-Plus yoktu. Onu kafana takma aynı yerden almak zorunda değilsin.
Vatandan 750W kasa beğenemedim, onun için sen seçersin onu. Ama sakın Everest veya Frisby alayım deme. Anakart olarak da H81M-Plus yoktu. Onu kafana takma aynı yerden almak zorunda değilsin.
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #5 Bütçen tam olarak ne ise onu belirt ve Donanım> Masaüstü Bilgisayarlar bölümünde aç.