R9 280 Tabanlı Sisteme İşlemci RAM ve Anakart Önerileri

eyüp şanlı

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarımı yükseltiyorum r9 280 ekran karti aldim. Online oyun için topluyorum.Bunun yanına tavsiye edebileceğiniz işlemci, RAM ve anakart ne olabilir? Şuanki düşüncem AMD FX X8 8350 işlemci, DDR3 8 GB 2133 RAM. Sizin ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Islemciye verecek o kadar paran varsa kesinlikle i5 4460 almalisin internetten tum testlere bak i5 onde vede ram olarak gskill ripjawsx 2x4 alabilirsin anakart olarakda h97 pc mate sec.

Islemciye verecek o kadar paran varsa kesinlikle i5 4460 almalisin internetten tum testlere bak i5 onde vede ram olarak gskill ripjawsx 2x4 alabilirsin anakart olarakda h97 pc mate sec.
Evet doğru core i5 daha iyi bir işlemci ben anakartı amd tabanlıdır diye i5 i önermedim ama anakartıda yeniden alacaksa kesinlikle i5 al derim intel işlemciler daha kararlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…