R9 280 ve İ5 4460 Tabanlı Sistem CS:GO'da Kaç FPS Verir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ömer1903

Hectopat
Daha fazla  
Sa arkadaşlar, bu PC CS:GO'da kaç FPS verir bana ultra ayarlarda ve düşük ayarlarda CS:GO'da?

1080p ve ultrada 100 fps vermeli. Düşük ayarlara gerek yok zaten tearing yaşayabilirsiniz, ayrıca fps farkının etkisini hissedemezsiniz.

60-100? Ben 750 ti kartımla 2k Dsr açıyorum. (Görüntü 2k'da işleniyor). Ultra ayarlarda 70 fpsnin altına hiç inmedi. Full HD'de ise 120'nin altını görmedim ultra ayarlarda. CS:GO pek bir şey ifade etmiyor R9 280 için.

Arkadaşlar ne 60 FPS alması?

3 GB bellek kapasitesi, 384b veri yoluna sahip ve 6000 MHz kadar Memory Clock frekansında çalışıyor (Yanlışım varsa düzeltin). CS:GO gibi bir oyunda FULL Ultra ayalara neden ihtiyaç duyulsun? Medium-High arası 150-200 FPS arası alır.
Arkadaşın bütçesi 3000 TL civarındaydı sanırım, fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur, dediği için R9 280 önerdim. Eğer daha üst düzey bir performan ise amaç, R9 290 tercih edilebilir. Sinerji Bilgisayar'da R9 290 'ın MSI modeli olmadığı için koymadım.

O kartlarla cs go oynamadığım için kesin konuşamadım. Yanlış bilgi vermek istemiyorum.

R9 270X ile düşük ayarlarda 280 FPS alıyorum. R9 280 daha fazla alır.

Butce sistemi isteyen adamin monitoru 60hz dir zaten, 60hz lik monitorde kim neden 150-200 fps icin ayarlari kissin ki? Her oyunda v-sync aciyor insanlar fps sabit kalsin diye.

@Ömer1903 arkadaşım sen bu pc yi hangi siteden topladın fiyatlar baya uygun_?

Butce sistemi isteyen adamin monitoru 60hz dir zaten, 60hz lik monitorde kim neden 150-200 fps icin ayarlari kissin ki? Her oyunda v-sync aciyor insanlar fps sabit kalsin diye.
CS:GO için, önünü net görecek kadar iyi bir çözünürlük/götüntü ayarı yeterli olur zaten. İlla derse ben daha fazla FPS almak istiyorum, bütçesi uygun. Başka bir kartta alabilir. Ama amacı CS:GO olan bir sisteme R9 280 fazlasıyla yeterlidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…