R9 280 ve R9 280x Crossfire yapılabilir mi?

cagri kayhan

Decapat
Merhaba arkadaşlar,

Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2
Sapphire R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2
MSI Z87 - G43 / 32 GB DDR3 1600 MHZ / 120 ve 240 gb SSD / 2TB HDD

Sistemim bu parçalar. İkisini tek bir sistemde Crossfire bağlantı yapabilir miyiz? Ve düşüncem yapabilirsek bile 1000w PSU gerekebilir. Görüşlerinizi ve varsa net bilginizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski nesil bir GPU olduğu için crossfire tavsiye etmem. Elinizdeki GPU satıp yeni nesil tek güçlü bir GPU almanızı öneririm. Crossfire yapsanız bile yeni nesil tek kartın performansına yetişemeyecek belki. Yeni kart hem güç tüketimi tarafından hemde verimlilik açısından daha faydalı olur sizin için. :)

Eğer sistemi henüz almadıysanız 32 GB RAM yapmayın derim. İşiniz gereği çok uygulama açıyorsanız bile 16 yada 24 yeter, işlemci yükseltmesi daha yararlı olacaktır. Oyun içinde 16 ideal hatta ben olsam 8+4 yapar işlemciyi yükseltirdim.

Şu anda onları 800'den satıp 1600 TL alın üstüne 2000 ekleyin www.İventus.com sitesinden GTX 1080 alabilirsin.
hiç bütçem olmadığı için 1080 hayal şuan =) teşekkür ederim
Eski nesil bir GPU olduğu için crossfire tavsiye etmem. Elinizdeki GPU satıp yeni nesil tek güçlü bir GPU almanızı öneririm. Crossfire yapsanız bile yeni nesil tek kartın performansına yetişemeyecek belki. Yeni kart hem güç tüketimi tarafından hemde verimlilik açısından daha faydalı olur sizin için. :)
bütçem olursa yeni bir gpu için bekliyim o zaman

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı