Sapphire Nitro çok başarılı bir soğutmaya sahip. Asus yerine Sapphire almak daha mantıklı. Sapphire markası AMD ile çok eskiden beri çalışan tek markadır ve servisi de bire bir değişim yapar. Bir dönem başarısız kartlar üretmiş olabilir ama her firmanın kötü zamanları vardır. Sapphire Nitro'nun tek eksiği bakır ısı borularının nikelle kaplı olmaması. R9 380 modelleri arasında en yüksek oyun performansı Sapphire'de. GTX 960 yerine R9 380 4G almanı öneririm. Sapphire Nitro modelinde kart 72 dereceyi geçmez.
Ben şu an r9 285 kullanıyorum pazar günü uzun araştırmalar sonrası r9 380 nitro alıcam crossfire için oneririm 2012 yılından beri sapphire kullanıyorum hic sorun cıımadı hurafelerin aksine.
R9 285'den R9 380'e geçersen hata yapmış olursun. Aradaki performans farkı çok az. Eğer ekran kartı alacaksan R9 390X, R9 390, GTX 970 bu modellerden birini alman daha iyi olur.
R9 285'den R9 380'e geçersen hata yapmış olursun. Aradaki performans farkı çok az. Eğer ekran kartı alacaksan R9 390X, R9 390, GTX 970 bu modellerden birini alman daha iyi olur.
SLİ'den o sistem ile tam performans alamazsın. İkinci takacağın ekran kartı yüzde yüz performansta çalışmaz. Tek kart almak daha iyi olur. Tabii tek kart alacaksan da R9 285'den R9 380'e geçilmez.