R9 280 vs GTX960 vs GTX760

@Ata Özbatur Crossfire ile kullansan bile yeni alacağın R9 380'den en fazla %50-60 civarı performans alırsın. Crossfire yapacaksan diğer bileşenlerin gayet yüksek olması gerekiyor ki diğer kartın performansı %80 civarına gelebilsin. Elinizdeki R9 285'i satıp üstüne ekleyip daha güçlü bir ekran kartı almalısın.

Cevaplar için teşekkür ediyorum. Sapphire R9 390x 8gb+700 watt güç kaynağına karar verdim yoktu zotac gtx 970 amp extreme aldım. Minumum güç kaynağı 500 watt yazıyor. Kasamda mevcut kullanmak zorundayım. Kutu açık değil, fx8320, asus a78l m usb3.0 anakartla kullanacağım. Son fikirlerinizide paylaşırsanız şimdiden teşekkürler.

Herhangi bir darboğaz olmaz. Ben ekran kartı markası olarak Asus tavsiye ederim. Eğer ekran kartını sadece oyun için kullanacaksan AMD alman daha iyi olacaktır ve R9 390X tavsiye ederim. Eğer sadece oyun değil de az güç çeksin ve programlarını da kullanacaksan GTX 970 tavsiye ederim.

Sapphire hd6850 2gb 256 bit ekran kartım var 500 watt psu ile kayınçoya 300 liraya satarsam yeni bir güç kaynağı alabilirim. Vatana gtx 970 i iade edip sapphire r9 390x 8 gb 512 bit alabilirim. Mantıklı mıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…