R9 280 Zaten Upgrade gereklidir!

CODEX

Megapat
Daha fazla  
Ben böyle bişi görmedim AMD çok dandik arkadaş !
Gençler benim R9 280 Ekran kartım var. Ama tüm benchmarklar testler İsim olarak R9 200 Series Chipset olarak HD 7950 olarak görüyor... böyle dandik bişi olamaz R9 280 Kullanıcılarında böyle birşey varmı lütfen diyin.

Adsız.png
Ahada Ekran Kartım R9 280 zaten upgrade gereklidir yazıyor. Şimdi burda o site yalancı falan diyecekler oluyor ozaman tüm benchmark testleri falandamı yalan söyliyecek açıklarmısınız biliyorum HD 7950 İsim değiştirilmiş hali falan diğer R9 280 Sapphire kullanıcılarında böyle birşey varmı?? hayır yok.

Servis No
Geliş Tarihi
Teslim Eden
Ürün
Son Durumu
Servis Ücreti

25.10.2014
FATİH
Powercolor R9 280X TurboDuo GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
Test Edilecek
0,00 TL
Bende servis ile boğuşmaktayım çoğu kişide görüyorum bu ekran kartı ile olan sıkıntıları. Umarım iademi kabul ederler 2. defa gidiyor servise.

AMD pişmanlıktır

Bende r9 280 var pişmanım bune böyle çok dandik HD Serisinin Adını R9 yapıyorsun Ve eski ekran kartının chipsetini kullanıyorsun. böyle birşey olamaz pes!

Yine başladınız Amd pişmanlıktır alınmaz sizde sorun çıktı diye böyle yazmak zorunda değilsiniz kaldı ki R9 280 adı üstünde R9 200 serisinde ve R9 280 ile 7950 Tahiti Gpu'sunu kullandıkları için aynı görmesi normal.

Belki bir kullanıcı olarak görmek istemiyorum ? Hem birkere ben onu tekil için kendim için söyledim. Hem kim HD 7950 yi değiştirip adını r9 280 yaparki?

İkiside Tahiti Gpu'su kullanıyor bunda abartılcak birşey yok Hd 7950 R9 280'e göre eski kart olduğu için benchmark gibi testlerde aynı olarak algılayabilir bunda anormal bir durum yok.Sizinki Hd 7950'nin bir nevi revize hali.

Biliyorum ama bende birtek sorun var bunun görmemesi için neler yapabilirm

Not: yani bu sorun birtek bende var.

R9 280, HD 7950'nin Biosunun güncelleştirilmiş halidir. Fps olarak hemen hemen aynı Fps'yi verirler fakat güç tüketimi R9 280 de daha düşüktür. Mantle performansı R9 280 de daha yüksektir. Amd, Gpularını çöpten toplamıyor. Siz GpuBoss ve Systemrequiremtsab gibi sitelerde ekran kartınızın performansınızı sorgulatırsanız Gtx 980 de bile kusur arasınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı