Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Ekran kartım %30 kullanımda bile 70 derecelere ulaşıyor. FurMark testinde direk 98 dereceyi bulup throttling yapmaya başlıyor. Fanlar çalışır durumda. Kartı ikinci el olarak 2020 Şubat tarihinde almıştım. O zamandan beri ısınma problemleri yaşamaktayım. Kartın sanırım termal macununun ve belki "termal pad" yenilenmesi gerekiyor. Kart modeli: Sapphire R9 280X Tri-X OC 3GB GDDR5 384-Bit
Merhabalar. Ekran kartım %30 kullanımda bile 70 derecelere ulaşıyor. FurMark testinde direk 98 dereceyi bulup throttling yapmaya başlıyor. Fanlar çalışır durumda. Kartı ikinci el olarak 2020 Şubat tarihinde almıştım. O zamandan beri ısınma problemleri yaşamaktayım. Kartın sanırım termal macununun ve belki "termal pad" yenilenmesi gerekiyor. Kart modeli: Sapphire R9 280X Tri-X OC 3GB GDDR5 384-Bit
mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 24 Nisan 2021 #2 İnanılmaz yüksek bir derece, kesinlikle bakılmalı termal macununa ve pedlerine.
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #3 mustafakaplan dedi: İnanılmaz yüksek bir derece, kesinlikle bakılmalı termal macununa ve pedlerine. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
mustafakaplan dedi: İnanılmaz yüksek bir derece, kesinlikle bakılmalı termal macununa ve pedlerine. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.