R9 280x alınabilir mi ?

@sezpower fanboylukta artık master yapmışsın. Amd sürücü çıkarmıyor sürücüsüz oynatıyor oyunları değil mi ? Nvidia daha iyi çünkü pahalıya satıyor pahalı oluncada daha iyi olduğu anlamına geliyor değil mi ?

Aslında sıfır MSİ R9 280 alacaktım. Öğrenci olduğum için para biriktirdim o zaman zarfında dolar uçmuş.

Bence biraz daha bekleyin şuan piyasa hayli karışık. Hem paranızı biriktirmeye devam edersiniz. Güzel bir tane sıfır alırsınız. Beklemekte fayda var.

AMD'nin işi hem CPU, hem GPU yapmaktır. Nvidia'nın işi ise sadece GPU yapmaktır. Tartışmaya gerek yok, bence kral Nvidia'dır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gidin alın kardeşim AMD R9 280 mi, 285 mi, neyse aralarında ne fark varsa. Sanki 280 çok iyi kart, bir de 285'i çıkarmış çok iyi kartlarmış gibi. Kaçırmamak lazım gerçekten. ATI daha düzgün kartlar yapıyordu, AMD'ye geçince fiyasko oldu. Bir de 300 serisi çıkacakmış, 200 serisi çok harikaydı zaten. BIOS update ile R9 290 olan kart birden R9 290X oluyor, böyle saçmalık var mı ya?

R9 290X'in R9 290'ın overclocklu versiyonu olduğunu biliyorsun sanırım. Yapan zaten aynı kartları. ATI yapıyor. AMD'ye geçince de daha başarılı oldu bana göre. Şuan "Extreme" düzeyde fanboyluk yapıyorsun.

AMD'nin işlemcileri de iyi değil ekran kartları gibi. AMD FX-8320 vardı, işlemci fanı sesinden komple Intel'e çevirdim sistemi. Sessizlik neymiş Intel'de gördüm. Sistem alacak arkadaşlar Intel ve Nvidia ikilisinden şaşmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…