Sakın almayın gibi yorumların sebebi şu ki; kartın üzerine yeni nesil çıktı. Eski bir kart değil, 800-900 lira fiyat aralığında en performanslı kart. Ancak yeni nesil olmasından dolayı R9 380 4G veya GTX 960 4G öneriliyor. Güç tüketimi senin için sorun değilse kesinlikle hala alınabilir bir kart. Ha şunu da söyleyeyim, güç tüketimi fazla diye 90 lira gelecek faturayı 150 lira yapması gibi bir durum söz konusu değil. O fazladan 50-60 lirayı bir sene boyunca ancak tüketir kart. Ek olarak da Asus modelinden özellikle uzak durun. Sapphire Dual-X, Tri-X gibi modellerinde de yer yer sıcaklık ve ses problemleri çıkıyor. Bana kalırsa MSI almanızı tavsiye ederim. Sene başında Asus R9 280X aldım ve 4. kez garantiye yollayacağım bugün. Asus'un bu modelinde gerçekten büyük sıkıntılar var. Üstüne üstün garanti servisini de iyice beş kuruş etmez hale getirmiş Asus.Yeni toplayacağım sistem için R9 280X ekran kartı alacaktım fakat ekran kartıyla ilgili birkaç yorum gördüm. Sakın almayın vb. Ne yapmalıyım sizce ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.