R9 280x Crossfire Yapılacak

• Konuyu başlatan hyrls1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 2.721
H

hyrls1

Ziyaretçi
Seçtiğin kasada 270mm VGA yuvası bulunuyor.

Ekran kartı ise 266mm genişliğe sahip. (266,65mm)

Sonuç: 3.35mm fazlalık sayesinde ile sığıyor ;)

Not: HDD yuvaları sökülebiliyor, söküldüğünde 390mm oluyor :)

Hacim.jpg

Rahatlıkla yeter. Tek kart zaten oyunda 207W civarı tüketiyor. Tam yükte ise, yani %100 kullanımda 250W buluyor. Yani iki ile çarptığımızda bu bileşenler 400-500W arası tüketecek :)

04-Power-Consumtion-Gaming.png

Eksen Bilgisayar yaptığı indirimlerle meşhur zaten. En büyük yaptıkları olay 1 doların 1.99TL olması, harika bir şey. :)

Ekran kartını buradan alabilirsin. 50TL daha ucuza satılmakta. En azından kar etmiş olursun ;)
POWERCOLOR R9 280X TurboDuo, 3 GB, PCIExp Ekran Ka, Fiyat: 689 TL

Ayrıca kasayı değiştirin derim. Zira onun yerine daha iyi alternatifler var ;)

Kasa: CORSAIR Graphite Serisi 230T CC-9011042-WW Power Yok USB Ses Siyah Kasa - Ürün Kategorileri (450mm VGA genişliği, harika. :))
PSU: HIGH POWER ASTRO HPM-750GD-F14C 750W Aktif PFC Güç Kaynağı - Ürün Kategorileri (80+ Gold sertifikası, 12V kanalından 744W güç.)

Eksen Bilgisayar yaptığı indirimlerle meşhur zaten. En büyük yaptıkları olay 1 doların 1.99TL olması, harika bir şey. :)

Ekran kartını buradan alabilirsin. 50TL daha ucuza satılmakta. En azından kar etmiş olursun ;)
POWERCOLOR R9 280X TurboDuo, 3 GB, PCIExp Ekran Ka, Fiyat: 689 TL

Ayrıca kasayı değiştirin derim. Zira onun yerine daha iyi alternatifler var ;)

Kasa: CORSAIR Graphite Serisi 230T CC-9011042-WW Power Yok USB Ses Siyah Kasa - Ürün Kategorileri (450mm VGA genişliği, harika. :))
PSU: HIGH POWER ASTRO HPM-750GD-F14C 750W Aktif PFC Güç Kaynağı - Ürün Kategorileri (80+ Gold sertifikası, 12V kanalından 744W güç.)
Evet, dolar kuru indirimi çok iyi bir fırsat. Peki bu site güvenlimidir acaba, bi bilginiz varmı, 5000tl civarı alışveriş yapacağım çünkü. :(
Tamamdır, değişiyorum kasayı, özür dilerim çok soru sordum sizede fakat 27'' monitör yerine bu televizyonu alsam görüntü konusunda bir sıkıntı çıkar mı acaba ?
SONY KDL-32R435B 32 inç 82 cm Ekran LED TV LCD / LED

Eksen gayet kaliteli bir firmadır. İstanbul Anadolu ve Avrupa kısmında şubeleri var, ben Anadolu bölümüne gittim. Harika bir müşteri memnuniyeti :)

Televizyon hiçbir zaman monitörün yerini tutamaz. Televizyonda yırtılmalar yaşayabilirsin.

Şu ürünü al monitör olarak ;) Samsung kalitesini tatmanı istiyorum :)

SAMSUNG S27D390H 27" 1920x1080 5ms Full HD Siyah LED Monitör - Ürün Kategorileri

Eğer 1ms ürün istiyorsan, bunu al :)

ASUS VS278H 27" 1920x1080 1ms Full HD Siyah Hoparlör LED Monitör - Ürün Kategorileri

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı