R Really223 Hectopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #11 Bilgehan Demirkaya dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakarak yenileye bilirsin diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam imkansız gibi bir şey Ekran kartını yeniletirsem işlemciyi de yeniletirim. Ama kasada 20 kilo 2.5 KM yol yürülmez
Bilgehan Demirkaya dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakarak yenileye bilirsin diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam imkansız gibi bir şey Ekran kartını yeniletirsem işlemciyi de yeniletirim. Ama kasada 20 kilo 2.5 KM yol yürülmez
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #12 Ekran kartını garantiye ver en iyisi o olur.
R Really223 Hectopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #13 Bilgehan Demirkaya dedi: Ekran kartını garantiye ver en iyisi o olur. Genişletmek için tıkla... hocam öylede 1 ay beni bekletirler. İşlemcinin macununu PC'yi aldıktan 2 hafta sonra bir daha sürdürmüştüm güvenemediğim için. Ekran kartını söküp vatan bilgisayarda yapabilirler mi ?
Bilgehan Demirkaya dedi: Ekran kartını garantiye ver en iyisi o olur. Genişletmek için tıkla... hocam öylede 1 ay beni bekletirler. İşlemcinin macununu PC'yi aldıktan 2 hafta sonra bir daha sürdürmüştüm güvenemediğim için. Ekran kartını söküp vatan bilgisayarda yapabilirler mi ?
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #14 Bilmiyorum. Yakında bir bilgisayarcı varsa ona da çıkarttırabilirsin fanı.
R Really223 Hectopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #15 Yükte : Boşta : Sanırım yazılımsal bir sorun var Tamamdır windows defender ile virüs taraması yapınca sorunum çözüldü herkese teşekkürler. Konu kilitlenebilir.
Yükte : Boşta : Sanırım yazılımsal bir sorun var Tamamdır windows defender ile virüs taraması yapınca sorunum çözüldü herkese teşekkürler. Konu kilitlenebilir.