@creassrpm Değişim çıkarsa bence de tercihini Asus'dan yana kullan. İstediğin model olmazsa Gigabyte da çok güzel kartlar yapıyor. Vatan' dan bende sistemi topladığımda msi marka bir anakart alacaktım. Gerçi benimki en düşük seviye ama olsun piyasaya düşük seviyede olsa kaliteli mal çıkarmak lazım. Her neyse oradaki arkadaş sağ olsun beni uyardı. H110m in en sıkıntılı kartı (arızaya gelen anlamında) MSI oldu. Markayı kötülemek için değil En azından başıma geleni paylaşayım ki başka arkadaşlara az da olsa bir yardımı olur belki.
@zyroprophetıc Bu arada orijinal oyunun anormal derecede farkı var. Arkadaşım GTA5 i korsan oynuyordu. Benim steam hesabımla giriş yaptım ve orijinal denedik 22-30 FPS den 32-45 FPS gibi devasa bir artış oldu. Oyun çekilmez halden oldukça akıcı bir hale geldi. Bunu söylememdeki sebep oyuna gelen updateler sadece ses, grafik, mod v.s değil optimize işine oldukça önem veriliyor.
Yanlış bilgi vermek istemem ama benim görüşüm AMD nin tek çekirdek performansından dolayıda bu böyle oluyor olabilir. Dediğim gibi bu bir fikirdir. Direk bütün suç işlemcide demiyorum. Ama olabilir. Altta attığım videoya bakın dediğimi daha net anlarsınız.
1. 0:37 Grand Theft Auto V
2. 2:28 Fallout 4
3. 4:32 World of Tanks
4. 6:06 Tom Clancy's Rainbow Six Siege
5. 7:03 The Witcher 3: Wild Hunt
6. 9:02 Project Cars
7. 10:43 Batman: Arkham Knight
8. 11:50 Metro 2033 Redux
9. 12:55 Total War: Attilia
10. 13:59 Crysis 3