R9 280X Ekran Kartı Öneri

En iyi performans verir

• Oy verenlerin toplamı
    18

Desstann

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba gencler öncelikle iyi akşamlar. Ben yazılım okuyorum ve bir ekran kartı alıcam ama kararsız kaldım acaba hangisi iyi performans verir grafik yönünden.

MSI R9 280X Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 814TL

Sapphire R9 280X TRI-X OC GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı 863TL

Asus R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 866TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekirdek hızlarına vs. bakmadım ancak burada iş sadece markaya kalmış gibi performans olarak pek fark olacağını düşünmüyorum. Soğutma teknik servis garanti koşullarına bakıp karar vermek gerekiyor.

Kesinlikle ASUS almaman tavsiyemdir. Kendim kullanıyorum, satılan 10 Asus marka R9 280X'in 7'si sıkıntılı. Garantiye göndericem sıfırı geldiğinde de direkt MSI ile değiştiricem fakat üşeniyorum bir kere gönderdim hiçbirşey yapmadan geri yolladılar. MSI al kafan rahat olsun.

Aralarında MSI en iyi seçenek olacaktır. Asus DCU 2 eskidi artık. Asus Strix DCU 2 alınmalı bu saatten sonra.

Cihazın soğutma bakımından hiçbir sıkıntısı yok. 71-72 derecede dolaşıyor tam yükte. Ancak kronik problemleri var kartın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı