R9 280X FPS Sorunu

BERK EROĞLU

Hectopat
Daha fazla  
Arkadasta HD 7850 var 1 GB bende R9 280X bende FPS dusmesı oluyor. Tum oyunlarda 1 GB 128 bit ekran kartı 50 FPS alırken ben 30 32 FPS alıyorum her oyunda denedık yok abi ne yaptıysam düzeltemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner ile kullanım oranlarını görürsek daha iyi yardımcı olabiliriz.

8350 bu sorunu çözer mi bilmiyorum internetteki testlere bakmak lazım.
Bu Konuyla ilgili yardımcı oluyorsunuzda Teşekkür ederim hocam gercekten sinir krizi geçiricem artık arkadaşımla oynuyoruz onda 1gb ekran kartı var csgoda benden daha fazla fps alıyor oyun oynanmaz hale geldim ne gibi testler önerirsiniz hocam ?

8350 bu sorunu çözer mi bilmiyorum internetteki testlere bakmak lazım.
hocam facebook adresinizi ekleyemedim rica etsem berk_eroglu_@hotmail.com eklermisiniz forumda yeniyim 2dir yanlış yazılmadan ban yiyiyorum kimseye bir cevapta yazamıyorum

O Kartı mevcut işlemciniz işlemciye yüklenen oyunlarda besleyemiyor. Daha yüksek ayarları deneyin o da olmaz ise yeni bir işlemci almanız gerekebilir. 8350 modeline upgrade yapmayı düşünürseniz iyi bir soğutma ile overclock yaparak kullanmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…