Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #11 Aruda san dedi: Şu an kullanıyorum. Yeni bir işlemci mi alayım? Alacaksam darboğaz olmaması için ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Yeni bir işlemci almanız iyi olur. Bütçe belirtir misiniz? Hatta bütçeniz yüksekse bütün sistemi satıp yeni bir sistem almak daha mantıklı olur.
Aruda san dedi: Şu an kullanıyorum. Yeni bir işlemci mi alayım? Alacaksam darboğaz olmaması için ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Yeni bir işlemci almanız iyi olur. Bütçe belirtir misiniz? Hatta bütçeniz yüksekse bütün sistemi satıp yeni bir sistem almak daha mantıklı olur.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 27 Haziran 2022 #12 Aruda san dedi: Şuan kullanıyorum Yeni bir işlemci mi alayım ? Alacaksam darboğaz olmaması için ne almalıyım ? Genişletmek için tıkla... i5-3570K iyi olur mesela.
Aruda san dedi: Şuan kullanıyorum Yeni bir işlemci mi alayım ? Alacaksam darboğaz olmaması için ne almalıyım ? Genişletmek için tıkla... i5-3570K iyi olur mesela.
Aruda san Decapat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #13 izmirkartali dedi: i5-3570K iyi olur mesela. Genişletmek için tıkla... Letgo'dan alınır mı sizce ?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 27 Haziran 2022 #14 Aruda san dedi: Letgo'dan alınır mı sizce ? Genişletmek için tıkla... Elden deneyerek mümkünse alınır. Sadece Letgo değil, Sahibinden, DH ve Facebook Market'ten de bakın.
Aruda san dedi: Letgo'dan alınır mı sizce ? Genişletmek için tıkla... Elden deneyerek mümkünse alınır. Sadece Letgo değil, Sahibinden, DH ve Facebook Market'ten de bakın.
Aruda san Decapat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #15 izmirkartali dedi: Elden deneyerek mümkünse alınır. Sadece Letgo değil, Sahibinden, DH ve Facebook Market'ten de bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımın için.
izmirkartali dedi: Elden deneyerek mümkünse alınır. Sadece Letgo değil, Sahibinden, DH ve Facebook Market'ten de bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımın için.