R9 280X İçin 500W 80+ PSU

500W yeterli olacaktır ama siz ileriye dönük olması için 600W yada 650W seçebilirsiniz. Ayrıca "80Plus" seçmenizi öneririm.

PSU seçme şansım yok. Yazdığım Xigmatek 500w PSU'yu şuan kullanıyorum zaten. R9 280x'e gücü yeter mi diye konu açtım ona göre alacağım. Yetiyorsa en iyi 280x hangisi soğutma konusunda ?

Xigmatek 500w PSU Tam sınırında çalışacaktır. Yükte PC kapanabilir. Aynı Kart Bende mevcut yeterli gibi duruyor ancak diğer donanımlarda belli miktarda güç harcar düşünün yükte 300W çeker bir grafik kartınız var. Çalıştırır ancak sınırlarda gezersin.

500 watt yeterli olcaktır en fazla guc altında saten 400 watt' a yakın bir elektırık cekcektir sistemin. Ben ise Asus'u tavsiye ederim Şu an kullanıyorum ve çook memnunum.

PSU 12v kanalından 384watt veriyor. Peki Nvidia tarafındaki kartlar daha az mı elektrik harcar ?

Son düzenleme:
PSU 12v kanalından 387watt veriyor. Peki Nvidia tarafındaki kartlar daha az mı elektrik harcar ?
Tabiki daha az güç tüketirler. Özellikle 900 Serisi kartlar çok az güç tüketiyor. Bütçen sınırlı ise R9 285 alabilirsin, 195W tüketiyor ve r9 280X'e yakın performans alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…