Mesajları kontrol ettimde fanlar yağlanmamış, termal macun yenilenmiştir diyor. Yada ben gözden kaçırdım. Sorunu çözebildiniz mi? Akibetini merak ettim.
Ekran kartını konuyu açtığım gün garantiye götürdüm perşembe günü tam 1 ay olacak. Şu an servise ulaştı yazıyor garanti belgesi olmadığından biraz geç ulaşıyor galiba öncelik tanımıyorlar. Kart aslında aldığımdan beri bu sorun varmış ama eğilip bakmak kimin aklına gelir. Kasa zaten arada titriyordu demek ki ekran kartındaki fandanmış. Başka bir marka verseler çok güzel olur.
Benim GTX 650 Ti Boost 80 derece oluyordu (aldığımda 65 idi), vidanın üstünde garanti kartı vardı, bende çok dikkatli bir şekilde kargaburun ile tutarak açtım. Bir sorun olmadı normal haline döndü kart. Sizin karttaki vidada da var mı kağıt?
İlerde yükseltme yapsam bile hele, hele R9 serisi bir kartı Sapphire asla almam. Bu sorunu yaşayan'ların sayısı arttı. Asus un servisinden şikayet eden çok fazla. Arada tek MSİ kalıyor.
Benim GTX 650 Ti Boost 80 derece oluyordu (aldığımda 65 idi), vidanın üstünde garanti kartı vardı, bende çok dikkatli bir şekilde kargaburun ile tutarak açtım. Bir sorun olmadı normal haline döndü kart. Sizin karttaki vidada da var mı kağıt?