Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 4 Eylül 2020 #1 Merhabalar. Ekran kartım, %30-35 yük aralığında bile 90 derece sıcaklığın üzerine çıkıyor. Kart temiz durumda. Ne yapmam gerekir? Teşekkürler.
Merhabalar. Ekran kartım, %30-35 yük aralığında bile 90 derece sıcaklığın üzerine çıkıyor. Kart temiz durumda. Ne yapmam gerekir? Teşekkürler.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 4 Eylül 2020 #2 Kasanın hava akışı iyi mi? Zira o model çok ısınıyor.
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 4 Eylül 2020 #3 Nakerosu dedi: Kasanın hava akışı iyi mi? Zira o model çok ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Kasam baya eski, 13 yıllık bir model. Sadece 9mm egzoz fan mevcut. Kasamda neredeyse hiç hava akışı yok diyebilirim. Kartın kasada ki konumu:
Nakerosu dedi: Kasanın hava akışı iyi mi? Zira o model çok ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Kasam baya eski, 13 yıllık bir model. Sadece 9mm egzoz fan mevcut. Kasamda neredeyse hiç hava akışı yok diyebilirim. Kartın kasada ki konumu:
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 4 Eylül 2020 #4 Curesto dedi: Kasam baya eski, 13 yıllık bir model. Sadece 9mm egzoz fan mevcut. Kasamda neredeyse hiç hava akışı yok diyebilirim. Kartın kasada ki konumu: Eki Görüntüle 657933 Genişletmek için tıkla... Kasayı değiştirin derim. Hava akışını iyi olan kasayı alırsanız ısınma bir nebze çözülebilir.
Curesto dedi: Kasam baya eski, 13 yıllık bir model. Sadece 9mm egzoz fan mevcut. Kasamda neredeyse hiç hava akışı yok diyebilirim. Kartın kasada ki konumu: Eki Görüntüle 657933 Genişletmek için tıkla... Kasayı değiştirin derim. Hava akışını iyi olan kasayı alırsanız ısınma bir nebze çözülebilir.
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 4 Eylül 2020 #5 Nakerosu dedi: Kasayı değiştirin derim. Hava akışını iyi olan kasayı alırsanız ısınma bir nebze çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız. Fakat, hangi model kasayı alacağımı bilmiyorum.
Nakerosu dedi: Kasayı değiştirin derim. Hava akışını iyi olan kasayı alırsanız ısınma bir nebze çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız. Fakat, hangi model kasayı alacağımı bilmiyorum.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 4 Eylül 2020 #6 Curesto dedi: Evet haklısınız. Fakat, hangi model kasayı alacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçeni belirt. Yardımcı olabiliriz.
Curesto dedi: Evet haklısınız. Fakat, hangi model kasayı alacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçeni belirt. Yardımcı olabiliriz.