burakcomart Hectopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 1 28 Mart 2018 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda gördüğünüz gibi oyun oynarken veya ekran kartı deneme testi yaptığımda aynı sorunu yaşıyorum. Chrome'da gezerken de arada takılıyor fakat 10 saniye sonra tekrar düzeliyor. R9 280X ekran kartı var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Mart 2018 Yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar? Son düzenleme: 29 Mart 2018
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda gördüğünüz gibi oyun oynarken veya ekran kartı deneme testi yaptığımda aynı sorunu yaşıyorum. Chrome'da gezerken de arada takılıyor fakat 10 saniye sonra tekrar düzeliyor. R9 280X ekran kartı var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Mart 2018 Yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Ağustos 2018 #2 280 zaten epey sorunlu bir seri idi. Garantisi varsa garantiye gönder. Ekran kartında bir sorun var. Garanti yoksa MSI AfterBurner ile bellek ve GPU frekanslarını biraz aşağıya çek.
280 zaten epey sorunlu bir seri idi. Garantisi varsa garantiye gönder. Ekran kartında bir sorun var. Garanti yoksa MSI AfterBurner ile bellek ve GPU frekanslarını biraz aşağıya çek.