R9 280X Sistem El capitan kurulumu?

KaanDE34

Hectopat
Merhaba öncelikle PC özelliklerimi vereyim;

PC Özelliklerim Intel I7-2600
Ram 2x4 GB ( 8 GB 1333 Mhz )
GPU : Sapphire R9 280x Toxic version
Anakart ASUS H-61 M-PRO

Bilgisayarimda son zamanlarda w7 kullaniyorum 64 bit ( win8 ve win10 buglarindan yoruldum cünkü ) fakat w7 64'de de büyük bir ram sorunu var. Durduk yere 8 gb ram'in %70'i gidiyor bazen.

Artik MAC OS sistemini denemek istiyorum.

(Asil özet)

Bugün buradan el capitan dosyasini aldim desktop icin. 6.18 gb rardan cikarttim elimde .raw uzantili bir dosya var fakat bunu ne wmwareye ne virtualboxa uymuyor. Win32diskmanager ile denedim usb'ye yazdirdim done diyor fakat usb bos gözüküyor. Bios ayarlarim falan yapili yardiminizi bekliyorum.

Özellikle @montezuma #Montezuma

Öncelikle almanca klavyemden dolayı yazım hatası diye 1 gün ceza aldım çok garip yazmayı unuttuğum şey şu

Ben bunu normal pcme kuracağım ama hani wmware yada virtualboxa olur diye düşünüyordum sanırım dosyaları farklı her neyse..

Şimdi ben bu 6 GB Olan dosyayi indirdim. rar ın içinden .raw uzantılı bir dosya çıktı. bu .raw dosyasını win32diskmanager ile flasha yazdırdığımda yazıyor done diyor ama flash ın boyutu 7.21 ise 7.21 olarak kalıyor bittiğindede bu .raw ı iso yada img nasıl yapabilirim?

Peki şimdi ben bu sistemi kullanmak istiyorum hatta 2 gündür işimi gücümü bıraktım bunla uğraşıyorum. şimdi ben bunu sadece flashlamı yükleyebilirim? ( birde vmware için olan dosyaları aldım missing bluetooth controller ) hatası veriyor normal kurarken de aynı hatayı verir mi acaba

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı