R9 280x Sistemde GTA 5 Kasıyor

owen_1

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 oynarken, özellikle araba kullanırken önerilen ayarlarda aşırı şekilde oyun takıla takıla gidiyor. Genel olarak very high bir grafik kalitesi sunuyor oyun. Bunu high ayarına düşürünce de sorun aynı. Normal denemedim ama biraz mantıksız geldi. FXAA açık, MSAA ve Vsync kapalı ve bütün "Advanced Graphics" ayarları kapalı. Ne yaparsam yapayım bu düşüşler yaşanıyor.

Not: Çözünürlük 1920 x 1080.
Not 2: Oyunda akıcılık yok. Benchmark testinde iki yüksek ayarda da 30-50 FPS arası alıyorum.

Sistemim: R9 280X / FX 8320 / M5A99X / 8 GB 1866 Mhz Gskill RAM

Acaba neden GTX 960 80 FPS civarında alıyorken ben R9 280X ile 45 FPS civarında alıyorum?

Stabillik konusu için beta versiyonunu indirmeyin. Normal sürüm iyidir.

Hiçbir farkı olmadı. Zaten güncel sürücü kuruluydu, silip tekrar kurdum.

Anlayamadığım soru: Neden GTX 960 80 FPS civarlarındayken R9 280x 30-50 FPS civarlarında?

Temiz bir Windows 8.1.3 64 bit kurulumu yapın ve sisteme temel sistem programları haricinde hiçbir şey kurmayın. Güncel driverları kurun, Windows güncelleştiremelerini falan yapın. Temiz bir Windows'ta nasıl performans gösterecek test edelim.

Yeni sistem toplamış 64 bit Windows 8.1.3 kullanan ve R9 280x'e sahip olan bir arkadaşımda denedik. Fark etmiyor. O da aynı.
Zaten farkettiyseniz bir yerden sonra suçu sisteme değil ekran kartına atmaya başladım.

En düşük ayarlarda bile en fazla 55 FPS alabiliyorum. Anca akıcı olabiliyor.

Kardeşim yardımcı olayım aynı ekran kartına sahibim yüksek ayarlarda 56-60 fps arası geziyor benimki. Şimdi öncelikle ekran kartı driverini sil tekrar yükle dene olmasssa tekrar yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…