R9 280X Tabanlı Sistem Toplama

teknopol

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, R9 280x almayı düşünüyorum. Sistemi bunun üzerine kuracağım ya da ikinci el 900 TL'ye 1 yıl kullanılmış R9 290x alabilirim. Öncelikle bunu sorayım 2. El ekran kartı almamı tavsiye eder misiniz ?

Sistem için FX 6300 düşünüyorum ve overclock yapacağım. Anakart için MSI 970 gaming am3+ onerir misiniz ?

Şu 3 bileşeni 1 haftada oturtamadım, yerine sürekli fikir değiştiriyorum yeni öneriler geldikçe.

Teşekkürler şimdiden.

Edit: overclock yapmayacağımı yazmışım, düzelttim kesinlikle overclock olmazsa olmaz.

Son düzenleme:
Toplam sistem 2500 lira civarı düşünüyorum, 3 bileşeni 1600 liraya kapatsam güzel olur.

Açıkçası 2.el R9 290x alıp 4 GB 512bit ekran kartı ile bir daha oyun gereksinimleri bölümünü okumadan es geçebilmek istiyorum.

Arkadaşlar ne ekran kartında ne işlemci de gereksiz yere fazla para verip intel almak istemiyorum, kendi paramla rezil olmaya niyetim yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı