R9 280X TurboDuo veya Vapor-X

Makaleler
19
Yer
Karabük
Daha fazla  
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz iki karttan birini alacağım. Bütçem ikisine de yetiyor. Sizce hangisini alayım ? ben Vapor-X'den yanayım. Çünkü internete özel değil. Bu yüzden Powercolor'dan ucuz oluyor şubede. Performans olarak ne gibi bir fark olur ? Tri-X versiyonunu alamıyorum. Çünkü sadece Topkapı stoklarında var. Adam da biz sadece Ankara(Söğütözü)'dan getirebiliyoruz dedi.

R9 280X TurboDuo GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Benim tercihim de Sapphire'den yana, çünkü Powercolor'dan daha performanslı ve soğutması referans değil. Aradaki fark Sapphire 1070/6200, Powecolor 1030/6000 aradaki fark fazla değil ama sen bu kartları şubeden almaya kalktığında ikisininde ücreti eşit olacaktır.

Yalnız R9 280x TurboDuo özel soğutmalıdır. Bunu demende kastın referans PCB ise tamamdır.

Yok o kartla ilgili bir yerde okumuştum referans soğutma sadece üstüne bir fan fazla koymuşlar. Zaten bellek hızından da anlaşılıyor. Ama tam hatırlamıyorum.
Yanlış bilgi edinmişsin. TurboDuo özel soğutmalıdır, soğutmasıda başarılıdır. Çekirdek ve bellek hızına dokunulmamış olması referans soğutmaya sahip olduğunu göstermez. Ama Vapor-X daha iyi soğutma sistemidir. Benimde tercihim Vapor-X'ten yana olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…