R9 280X VAPOR-X için PSU tavsiyesi

cateyes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba aşağıdaki sisteme Sapphire AMD R9 280X VAPOR-X 3GB 384Bit GDDR5 ekran kartı takacağım. Ancak güç kaynağım 450 W ve güç kabloları bu kart için uygun değil. Bana bu kart için güç kaynağı önermenizi rica ediyorum.

Not: Bu kartın güç girişi 2 x 8 pin şeklinde.

Teşekkürler.

• AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm 8 çekirdek
  • ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.)
  • Hi level 8 GB DDR3 1866 MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf modüler diye güç kaynağına 470 tl para verme bunu al 12v kanalından 60 amper 720 watt veriyor 180 tl cebinde kalsın

FSP RAIDER SERİSİ 80PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI
80+ GOLD Sertifikası + Modülerlik için 470 TL bence değecek bir meblağ. FSP en büyük güç kaynağı üreticilerinden birisi fakat sizin önermiş olduğunuz ürün sadece 80+ sertifikası bulunuyor 2 güç kaynağı arasındaki farkı lütfen iyi ayırt edin.

Amd sistem sahiplerine her daim fiyat performans donanımlar önermeye çalıştım sizde bunu ayırt edin zaten iş görecek bir donanıma 180 tl fazladan vermek ?

PSU almaktansa elindeki kartı satabiliyorsan yada takas edebiliyorsan tek güç girişli ve performanslı GTX950 yada RX460 ile değiştir. 280'mi kaldı ya bu devirde.

Arkadaşım teşekkür ederim ilgin için ancak PSU tavsiyesi istedim. Ekran kartı tavsiyesi isteseydim başlıkta o şekilde belirtirdim. Bir arkadaşım boşa çıkan kartını bedava bana verecek onu alıp kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı