Merhaba aşağıdaki sisteme Sapphire AMD R9 280X VAPOR-X 3GB 384Bit GDDR5 ekran kartı takacağım. Ancak güç kaynağım 450 W ve güç kabloları bu kart için uygun değil. Bana bu kart için güç kaynağı önermenizi rica ediyorum.
PSU almaktansa elindeki kartı satabiliyorsan yada takas edebiliyorsan tek güç girişli ve performanslı GTX950 yada RX460 ile değiştir. 280'mi kaldı ya bu devirde.
80+ GOLD Sertifikası + Modülerlik için 470 TL bence değecek bir meblağ. FSP en büyük güç kaynağı üreticilerinden birisi fakat sizin önermiş olduğunuz ürün sadece 80+ sertifikası bulunuyor 2 güç kaynağı arasındaki farkı lütfen iyi ayırt edin.
Amd sistem sahiplerine her daim fiyat performans donanımlar önermeye çalıştım sizde bunu ayırt edin zaten iş görecek bir donanıma 180 tl fazladan vermek ?
PSU almaktansa elindeki kartı satabiliyorsan yada takas edebiliyorsan tek güç girişli ve performanslı GTX950 yada RX460 ile değiştir. 280'mi kaldı ya bu devirde.
Arkadaşım teşekkür ederim ilgin için ancak PSU tavsiyesi istedim. Ekran kartı tavsiyesi isteseydim başlıkta o şekilde belirtirdim. Bir arkadaşım boşa çıkan kartını bedava bana verecek onu alıp kullanacağım.