R9 280X ve AMD 8320 Tabanlı Sistem Nasıl?

Arkadaşların orta seviye demesine takılma ama sistemin öyle uçan kaçan bir sistem de değil. Mesela işlemcin bende olsun isterdim Her neyse arkadaşlar burda iyi sistem olarak i7-4770k ve GTX 980'i görüyorlar. Ama sistemin yeterli merak etme.

Bence kesinlikle orta seviye değil. Extreme(en üst düzey) diyebileceğimiz seviyede olmasa da, üst seviye diyebiliriz. 2-4 sene daha HIGH-ULTRA grafiklerden devam eder bu PC. AMD işlemci antipatisi söz konusu sank. =P Bende AMD FX 9590 tercih edecektim ancak video kodlaması ile uğraştığım için intel tercihini kullanacağım. (intel i7-5960x)

R9 280X 285'ten daha fazla fps veriyor. Adam oyun oynamak için sistem topluyor. Ve her zaman en yüksek FPS değerini elde etmek isteyeceği için R9 280X. Sen sen ol R9 285 alma sakın alma her zaman en yüksek FPS vereni al derim. Mimarisi varmış R9 285'in recep baltaş'ın videosunda gördük mimarinin ne kadar işe yaradığını oyunlarda R9 280x kadar FPS veremiyordu noldu sizin mimarinize?
Önermeyin şu kartı.

R9 285, GTX960 Bana göre bunlar ÇÖP kartlar. Recep baltaş videosunda şöyle diyordu. AMD R9 280'ni emekliye ayırıp (R9 280X demedi R9 280 dedi.) onun yerine R9 285'i getiriyor demişti.

En sondaki rakam 0 (Sıfır) değil 5'miş ama sondaki rakamı "5" olan kart 0 (Sıfır) olan kartı geçemiyor bak bak sen şu işe. İşte gerçekler sizin mimariniz sizi yineyine kurtaramadı. Ohh vallahi rahatladım çok içimde kalmış.

Konuştukça battığını anlamamışsın herhalde. Cahilliğini herkesin önünde sergileme. 1-2 video izleyip olayı çözdüğünü mü sanıyorsun. İzlediklerinden de doğru izlenimler almış olabilsen keşke.

Ne alaka Gtx 760 her turlu dusuk performans veriyor, Gtx 770te fiyat olarak fazla zaten.
ShadowPlay,Gameworks vb. AMD daha fazla versede ShadowPlay yüzünden Nvidia alırım. Gameworks ile yapılan oyunnda Nvidia 60 alıyorsa AMD 45-40 falan alıyor. DX12'yi de Nvidia üstlendi AMD'ye birşey bırakmaz. Elektrik tüketimide neredeyse 2-3 katı az.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…