R9 280X ve AMD 8320 Tabanlı Sistem Nasıl?

DX 12, her hangi bir firma için özel olarak yapılmıyor. Nvidia üstlendi falan yok AMD kartlar da destekliyor. Güç tüketimi bana demeyin artık bıktım şu forumda fanboylarla uğraşmaktan. Sanki eve 1500TL elektirik faturası geliyor. ShadowPlay Nvidia'daysa AMD'de de Gaming Evolved uygulaması var. 60 alıyorsa 45 alıyor diye bir şey de yok. Afedersin fakat oturma organından mı sallıyorsun bunları?

Okuduğum yerin linkini atabilirim ? Ayrıca güç tüketimi olarak Güç kaynağını kastettim. 750w vs 400w gibi. Ayrıca Fanboy'da değilim evde 3 PC var 2'sinin ekran kartı AMD.

Son düzenleme:
R9 280X Nvidia tarafinda kesinlikle karsiligi yok. Ayrica R9 280X icin ASUS'a bulasma. Onun disinda bu sene birkac oyunu ultraya aldigin zaman FPS 35lere dusuyor. Tabi cok yuksek sistem gereksinimi isteyen oyunlarda.

Arkadaşlar hemen hemen aynı sistem bende de mevcut. sadece soğutucum hyper evo ve ram markası farklı. Bu dedikleriniz beni çok mutlu etti. Eminsiniz değil mi ?

Sistemin güzel fakat ben 2x4 RAM ile 1x8 RAM arasındaki farkı anlayamadım

R9 280X Nvidia tarafinda kesinlikle karsiligi yok. Ayrica R9 280X icin ASUS'a bulasma. Onun disinda bu sene birkac oyunu ultraya aldigin zaman FPS 35lere dusuyor. Tabi cok yuksek sistem gereksinimi isteyen oyunlarda.

Bu yüzden AMD F/P'dır.
Arkadaşlar beni çok mutlu ettiniz. 2-4 sene yüksek seviye olarak performans alabilirim değil mi ?

Sisteminiz güzel hocam. İşlemcinizi stok hızda mı kullanıyorsunuz ? 4.5 GHZ seviyelerine çekebilirseniz daha iyi oyun deneyimi yaşarsınız. Bana göre sisteminizin ömrü 3 sene. İşlemci adına konuşmak gerekir ise seneye bugünlerde son günlerini yaşıyor olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…